Väl utförda markarbeten till torpet

Välkomna till arbetsveckans sista blogginlägg och vad passar inte bättre än att avsluta denna veckan genom att tips om ett företag som är experter på sina arbeten? Det är grabbarna som driver Vamexa som jag pratar om, ett familjebolag som gör det mesta inom markarbeten och entreprenad. Inför varje sådant här inlägg så skriver jag bara om företag som jag själv har haft och göra med. Jag kan säga att det här är två riktigt trevliga herrar som tillsammans stod till tjänst när jag behövde hjälp med markarbeten för några månader sedan. Frugan har i alla tider alltid tjatat på att vi ska köpa ett litet torp uppe i Östhammar vid vattnet, till slut kunde jag inte stå emot utan sa jag under ett villkor och det var att vi bygger ett nytt och fräscht torp istället för att köpa ett gammalt. Det kunde hon gå med på så länge det låg vid vattnet. Efter några veckors sökande så hittade vi en tomt precis vid sjön som vi slog till på och ända sedan dess har det kommit och gått hantverkare och arbetat med allt från markarbeten till elen på de två hus som vi håller på att bygga. Av alla som jag har varit i kontakt med så var Vamexa de som definitivt levererade den bästa servicen.

Vi har kommit en bra bit på vårat torp och det är faktiskt inte alls långt kvar innan vi kan övernatta där uppe och samtidigt ha till gång till el, vatten och värme. Men det kanske vore en fördel om vi fixade dit lite möbler först. Inredningen lämnar jag däremot över helt och hållet till frugan, för där får jag ändå inte en syl i vädret och det är nog lika bra.

Där mina vänner har vi ett värdigt avsluta på veckan! Befinner ni er i närheten av Östhammar någon gång och behöver hjälp med markarbeten, entreprenad eller vatten och avlopp? Tveka inte på att kontakta Vamexa! Ha det fint!