Hjälp med värmepumpar!

Hallå där ute i landet!

Jag är tillbaka och den här morgonen har mitt humör pendlat mellan förtvivlan och glädje, nu ska ni få veta varför. När jag vaknade upp på så var allt en katastrof som det alltid är tills jag har fått i mig mitt kaffe, efter det så blir jag mig själv igen. Upp i köket och fram med kaffet och tidningen, men det var så fruktansvärt kallt idag och jag visste inte riktigt varför. När jag sitter där och läser tidningen så ser jag en artikel om värmepumpar och blir lite fundersam, kan det vara den som har lagt av? Det har varit storm här i Linköping och jag vet att strömmen har gått några gånger men igår kväll när jag gick och lade mig så fungerade värmepumpen. Jag drack upp mitt kaffe och läste igenom tidningen, inga värmepumpar går före mina morgonrutiner. Därefter kilade jag ner i källaren och jodå värmepumpen och all ström i källaren var helt död. Lite lätt irriterad slängde jag mig på luren för att ringa Elektrikerna i Östergötland, jag visste nämligen att de tog hand om både värmepumpar och elen. Nästa samtal var till min kära chef för att förklara situationen och meddela att jag inte kunde komma in till jobbet än, inget kul samtal att inleda morgonen med.

Till slut så kom elektrikerna hit och om jag var förtvivlad så var det ingenting jämfört mot dem, klockan var nio på morgonen och de hade redan jobbat i nästan fyra timmar. Det var en del värmepumpar och proppar som hade förstörts i samband med stormen, fördelen för mig var att de väldigt fort visste vad som var fel och kunde åtgärda det snabbt. Jag kunde fortsätta min morgonrutin samtidigt som elektrikerna fick åka vidare i Linköping för att hjälpa till i andra hus. Nu är jag äntligen på arbetet och det med ett gott humör!