En målare till huset

Hejsan svejsan!

Välkomna till ännu ett blogginlägg, det har blivit en hel del inlägg nu på senare tiden och det beror på att det pågår så mycket i mitt liv som jag känner att jag vill dela med mig till er. Igår hade jag besök av en målare som påbörjade ett av alla mina projekt. Jag har många idéer som ska förverkligas innan året är slut så det är lika bra att börja i tid tänker jag. Tanken är att börja med huset i Nacka för att få det i ordning så att jag kan ägna mig åt mina roliga idéer efter det och en målare är en bra start för att få rätt färg både invändigt och utvändigt. Ända sedan jag köpte den här kåken så har jag bara haft en sak i tanken, renovera upp och där i några år för att sedan sälja till ett betydligt högre pris så att jag kan köpa mig en lägenhet nere i Spanien. Det är absolut inget fel på Nacka men eftersom jag redan har en lägenhet här som jag hyr ut så är jag inte i behov av ett hus egentligen, fast det är alltid trevligt att bo lite större.

Målaren påbörjade igår den invändiga målningen, jag tyckte det var lite för kallt för att han skulle behöva stå ute och måla. Eftersom jag i framtiden ska sälja huset så har jag valt klassiska färger som passar de flesta människorna och som inte går ur tiden, det blir mycket vitt och en del grått. Jag kan tycka att det är lite tråkigt och hade gärna haft lite mer levande färger, men det får helt enkelt går bra. Med en målare så går det betydligt fortare och det gör att jag kan lägga tid på de andra projekten, sen är det alltid trevligt att inte behöva käka lunch själv.

Apropå lunch, nu börjar magen kurra vänner. Sköt om er där ute!