Dålig ventilation

Tjabba!

Nu ska ni få höra om en rolig berättelse som inträffade på mitt arbete för några dagar sedan. Det var nämligen så att vi var i stort behov av ventilation efter det att hela vårat fläktsystem slutat fungera, jag hade klagat i veckor på att det var så dålig luft vilket ledde till trötthet och huvudvärk. Min chef bara skrattade och sa att det är precis likadant som det varit i alla år med ventilationen, den fungerar precis som vanligt. Jag som däremot hade lite erfarenhet tog till slut saken i egna händer för att inspektera trummorna för att se om det verkligen var något drag, givetvis var det helt dött på mitt kontor.

Nöjd och belåten så gick jag till min chef för att förklara hur det låg till och han erbjöd sig att byta kontor med mig så att jag fick ta hans skrivbord. Så fram till idag har jag suttit på chefens kontor och kan ni tänka er vad han har gjort? Jodå igår så ringde han till Åsbo Ventilationsteknik så att de kunde komma hit till Mjölby och laga ventilationen, nu var det plötsligt något som var fel på mitt kontor. Det komiska i det hela är att hans kontor som ligger i rummet jämte hade utmärkt luft och det var drag från ventilationssystemet ut genom trummorna, vilket var väldigt märkligt eftersom vi båda hade samma system.

Nu sitter jag på mitt kontor i Mjölby och för en gång skull så känner jag hur det kommer ny luft hela tiden, detta efter många veckors klagande. Men det var definitivt värt det! Nu ska jag och chefen gå på lunch för att fira ett fungerande ventilationssystem och han har lovat att bjuda efter alla dagar då han inte trodde på mig. Ha en fortsatt fin dag och en fantastisk helg!