Auktoriserad VVS i Sölvesborg

God morgon!

Idag kommer mitt inlägg handla om något jag inte vanligtvis skriver om, nämligen VVS. Jag kan inte särskilt mycket om det, men när man har hus så får man lära sig nya saker hela tiden. Jag och min familj bor i ett hus i Sölvesborg.

Vi har bott här nu i sju år och egentligen mest gjort lite mindre renoveringar så som tapetserat och målat om och lite sånt småfix. Nu har vi upptäckt en vattenläcka i köket och vi kan bara hoppas att vi upptäckte den i bra tid innan den hunnit göra för stor skada. Så nu har vi ringt hit en firma som sysslar med just VVS så att det ska hjälpa oss att kolla på det.

Det kan vara så att vi behöver byta ut några rör eller kanske bara någon packning. Men vi vill ta hit en auktoriserad installatör så att det blir riktigt gjort. Sedan hade vi ändå tänkt renovera köket så då får det eventuellt bli lite tidigare än vi tänkt. Jag hoppas de säger att det är lätt åtgärdat och att vi kan ställa dit en fläkt så att det torkar upp. Det är ju ingen fara om man upptäcker det direkt, det är värre om det står obemärkt och skapar stora vattenskador eller fukt och mögel.

Det är så lätt att ta vissa saker i hemmet för givet, att man har värme, el och rinnande vatten. Vi är lyckligt lottade att ha de förmånerna. Ni som har hus vet att det alltid dyker upp något att fixa och det finns alltid någonting att göra, men det är de oförutsedda utgifterna som inte är så roliga, men förhoppningsvis säger de från VVS-firman att detta är snabbt fixat. Vi kontaktade en firma här i Sölvesborg och som tur är hade de tid att komma redan i eftermiddag.  Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!